PSRM

11 martie 2022

Olga Cebotari: Partidul Socialiștilor a fost și este forța politică care susține cu fermitate păstrarea statutului de neutralitate a țării

Astăzi, Olga Cebotari, membrul Comitetului Executiv al PSRM, a oferit un interviu postului de televiziune din Canada “Global Television Network”.

Pe o rețea de socializare Olga Cebotari a menționat următoarele:

“Am oferit un interviu jurnalistei canadiane Mercedes Stephenson (Global Television Network). Am discutat despre evoluția situației din regiune în domeniul securității și posibilele riscuri pentru Republica Moldova. Am reiterat că Partidul Socialiștilor a fost și este forța politică care susține cu fermitate păstrarea statutului de neutralitate permanentă a țării și am explicat importanța acestei poziții în toate aspectele dezvoltării Moldovei și a viitorului ei. La rândul său, jurnalista a remarcat că, în străinătate, cu interes urmăresc colaborarea strânsă a partidului de la guvernare și a opoziței, reprezentată de socialiști, în scopul soluționării crizei refugiaților.

Am subliniat ca suntem mândri de solidaritatea demonstrata de poporul moldovean, la fel am remarcat disponibilitatea noastră de a acorda suport fiecărei persoane sosite din zona de conflict, folosind toate resursele de care dispunem, inclusiv prin implicarea deputaților, consilierilor municipali, voluntarilor din Garda Tânără și a președinților din raioanele republicii. Cu toate acestea însă, este primordial să susținem cetățenii si mediul de afaceri din RM, care astăzi se află în fața incertitudinii și creșterii prețurilor, dar și să contribuim la consolidarea legăturilor de afaceri, identificarea unor rute logistice sigure și să susținem comerțul”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă