PSRM

14 iunie 2022

Olga Cebotari: Susținerea candidaților PSRM în raioane demonstrează faptul că oamenii au încredere în PSRM și își leagă speranțele pentru o viață mai bună anume de Socialiști

Creșterea încrederii în PSRM se reflectă și în rezultatele alegerilor locale. În cadrul noilor alegeri locale care s-au desfășurat în țară, socialiștii, cea mai mare forță de opoziție din Moldova, au demonstrat cel mai bun rezultat în teritoriu. Rămânem să fim un lider sigur al încrederii cetățenilor. Despre acest lucru a scris pe o rețea de socializare Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM.

Ea a remarcat că reprezentanții PSRM au obținut o victorie convingătoare în trei din opt localități. În satul Zăicani, raionul Rîșcani, candidatul Partidului Socialiștilor, Victor Tăbîrța a obținut sprijinul a 91,02% din locuitorii satului. La Moara de Piatră din raionul Drochia din primul tur a învins candidatul PSRM, Valentina Bejenaru, fiind votată de 63,84% din alegători. Și în satul Zastînca, raionul Soroca, victoria a fost obținută de un socialist – 65,37% dintre săteni au votat pentru Valeriu Covalciuc.

La rândul său, partidul de la guvernare a câștigat doar într-o singură localitate – în comuna Horodiște, raionul Rezina.

”În ciuda presiunii din partea autorităților și a luptei sistemice deschise cu opoziția, liderii din teritoriu nu se tem să spună adevărul și să candideze la alegeri din partea socialiștilor!

Susținerea candidaților PSRM în raioane demonstrează faptul că oamenii au încredere în PSRM și își leagă speranțele pentru o viață mai bună anume cu Socialiștii.

Vom continua să lucrăm pentru cetățeni și vom face totul pentru a le justifica încrederea”, a subliniat Olga Cebotari.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă