PSRM

08 iulie 2022

Olga Cebotari: Tinerii din Bălți mereu se remarcă printr-un înalt angajament civic

Astăzi, in parcul central din orașul Bălți, Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, a avut o discuție interactivă cu activiștii organizației de tineret „Garda Tânără”. În cadrul acesteia a fost efectuat un schimb de opinii cu privire la viitorul țării noastre, precum și la obiectivele Partidului Socialiștilor de promovare a intereselor tineretului și ale tuturor cetățenilor.

Participanții la întrevedere și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu înrăutățirea situației social-economice din țară, planurile autorităților de a reforma sistemul învățământului superior fără a se ține cont de opinia studenților și a aspiranților la studii universitare, lipsa unor locuri de muncă atractive, intențiile de a părăsi CSI, ceea ce va conduce la stoparea programelor de cooperare umanitară și educațională ș.a.

Olga Cebotari a remarcat faptul că tinerii din Bălți mereu dau dovadă de un activism civic deosebit, interes față de problemele din Republica Moldova și dispun de capacitatea de a-și apăra drepturile. În numele conducerii PSRM, Olga Cebotari a îndemnat activiștii din „Garda Tânără” să-și mobilizeze eforturile pentru a acorda sprijin bălțenilor în reflectarea problemelor stringente și apărarea intereselor orașului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă