PSRM

25 noiembrie 2022

Olga Cebotari și Vasile Bolea au discutat cu membrii organizațiilor teritoriale din Criuleni și Dubăsari despre pregătirile pentru alegerile locale

Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor, și Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au întreprins o vizită în raioanele Criuleni și Dubăsari unde s-au întâlnit cu membrii organizațiilor teritoriale PSRM.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate chestiuni legate de situația critică din țară. S-a menționat că în condițiile crizelor energetice și economice, acțiunile incompetente ale autorităților centrale duc la agravarea tot mai pronunțată a situației social-economice din regiunile țării.

Participanții la întâlniri au fost unanimi în opinia privind necesitatea schimbării actualei guvernări și promovarea unei conduceri profesioniste și competente care ar putea face față provocărilor și ar fi aptă să scoată țara din criză.

În altă ordine de idei, discuțiile s-au axat pe acțiunile de pregătire pentru alegerile locale care vor avea loc în Moldova în 2023.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă