PSRM

01 octombrie 2022

Olga Cebotari a participat la un eveniment festiv dedicat persoanelor în etate

De Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, alături de deputatul PSRM, Elena Beleacova, consilierul municipal PSRM, Dinari Cojocaru și alți activiști ai PSRM, au participat la evenimentul festiv dedicat persoanelor de vârsta a treia, organizat de Asociația obștească ”Societatea protecției drepturilor invalizilor și veteranilor – Echitate”. Festivitatea a avut loc la Palatul de cultură al Feroviarilor.

Olga Cebotari a adresat tuturor persoanelor în etate felicitări cu prilejul sărbătorii, apreciind înalt munca și contribuția generațiilor mai în vârstă la edificarea și prosperarea țării noastre. ”Dumneavoastră sunteți cei care păstrează și transmit tinerilor valorile și tradițiile neamului. Sunteți un etalon al omeniei și al devotamentului față de plaiul natal, dar și un model adevărat de curaj. Este de datoria noastră să facem tot posibilul pentru a vă sprijini și a vă asigura un trai decent”, a menționat Olga Cebotari.

Olga Cebotari a menționat că socialiștii acordă o atenție sporită acestei categorii de cetățeni și de fiecare dată vin cu soluții concrete de ameliorare a situației în care ei se află.

Astfel, membrul Comitetului Executiv al PSRM a amintit despre inițiativele legislative ale socialiștilor, printre care – acordarea cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate a unui suport financiar de 1000 de lei; modificarea mecanismului de indexare a pensiei de la o dată pe an la o dată în trei luni; alocarea unui suport financiar anual în mărime de o pensie medie anuală și altele.

Olga Cebotari le-a urat celor prezenți sănătate, pace, bunăstare și multe clipe fericite alături de cei dragi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă