PSRM

05 iulie 2019

Odnostalco a pus la punct democrații la ședința parlamentului: Proiectul dumneavoastră este un fake!

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, a pus la punct democrații, care au încercat să introducă pe agenda ședinței de astăzi a parlamentului inițiativa privind acordarea tuturor copiilor din țară o indemnizație lunară de 200 de lei, de la naștere pînă la împlinirea vîrstei de majorat. Socialistul a menționat că acest proiect nu este altceva decît o fraudă electorală a PDM, deoarece democrații nu s-au deranjat să emită o concluzie a Guvernului condus de către ei însăși cu privire la această inițiativă și să prevadă în acest scop bani în bugetul de stat.

„În proiectul de lege al dumneavoastră, care a fost înregistrat la 29 ianuarie curent, nu a existat nicio concluzie din partea Guvernului dumneavoastră. Nu a existat nici un proiect de lege care să modifice bugetul de stat pentru a fi prevăzuți acești bani. Nimic din toate acestea nu au fost. Nu există bani pentru asta. Acesta este un fake. În aceste scopuri nu există un miliard 600 de milioane de lei. Ce v-a împiedicat să pregătiți un aviz asupra acestui proiect? Ați avut aproape o jumătate de an pentru asta! Toate acestea sunt doar speculații”, a spus el.

Reamintim că democrații au lansat această inițiativă în mijlocul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Cu toate acestea, mulți experți au subliniat în mod repetat că nu există acoperire financiară pentru acest proiect.

Источник: http://aif.md/odnostalko-postavil-na-mesto-demokratov-na-zasedanii-parlamenta-vash-proekt-fejk-video/
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă