PSRM

14 februarie 2019

Un alt sondaj a confirmat victoria PSRM, atît în circumscripțiile naționale, cît și în cele uninominale

Numărul cetățenilor care vor vota pentru Partidul Socialiștilor a crescut în comparație cu luna ianuarie. Acest lucru este demonstrat de rezultatele sondajului de opinie publică. Potrivit rezultatelor sondajului, pe data de 24 februarie, pentru PSRM intenționează să voteze 43,8% din numărul cetățenilor deciși, sau cu 2,8% mai mult decît în ianuarie. Acesta este primul loc sigur. Pe al doilea loc, cu un decalaj de 20% se clasează blocul „Acum”, pentru care intenționează să voteze 23% din numărul cetățenilor. Pe locul trei se situează Partidul Democrat, cu 22,7%. Celelalte formațiuni nu vor trece pragul electoral.

În același timp, 28,2% dintre respondenți sunt gata să voteze pentru candidații Partidului Socialiștilor din circumscripțiile uninominale, la fel clasîndu-se pe locul I. Pe al doilea loc se află candidații blocului “Acum”, cu 15,5%, iar pe al treilea – Partidul Democrat, cu 14,7%.

Sondajul a fost realizat de compania IData – Date Inteligente, în perioada 6-13 februarie. La sondaj au participat 1123 de respondenți. Marja de eroare este +/-2,92%.

Sursa: http://aif.md/ocherednoj-opros-podtverdil-pobedu-psrm-i-po-obshhenacionalnomu-i-po-odnomandatnym-okrugam/
© aif.md

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă