PSRM

15 iunie 2021

O nouă acțiune de vandalizare a simbolicii electorale a Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

O nouă acțiune de vandalizare a simbolicii electorale a Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. De această dată a fost distrus bannerul cu simbolica Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, afișat pe sediul organizației teritoriale a Partidului Socialiștilor din orașului Ocnița.

Din informațiile preliminare, acțiunea ilegală a fost săvârșită de reprezentanții unui partid, care se autodeclară „al oamenilor buni” și care au manifestat nemulțumire în raport cu afișarea acestui panou electoral. Pe faptul dat a fost sesizată poliția.

De la începutul campaniei electorale, PSRM a devenit ținta mai multor atacuri ilegale din partea celor care promit „vremuri bune”, pregătind, probabil, venirea lor prin acțiuni huliganice. De fapt, aceste acțiuni ilegale demonstrează fața lor adevărată, de persoane certate cu legea și cu bunul simț.

PSRM îndeamnă în mod repetat toți concurenții electorali să aibă o campanie electorală curată, bazată pe luptă de idei și proiecte de dezvoltare pentru țară. Atragem atenție și observatorilor naționali și internaționali să noteze aceste agresiuni la adresa noastră și, totodată, să vină cu mesaje de condamnare a acestora.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă