PSRM

29 decembrie 2021

Noua structură a PSRM le oferă membrilor din echipă să se manifeste în procesul de conducere a partidului

Noua structură a PSRM le va da posibilitatea mai multor membri din echipa socialiștilor să participe la procesul de conducere a partidului. Astfel Corneliu Furculiță, unul dintre liderii formațiunii, a explicat decizia Congresului de a exclude funcția de președinte al partidului, atribuțiile fiind transmise organului central al formaţiunii – Comitetul Executiv, care este desemnat de către Consiliul Republican al PSRM pe un termen de 4 ani.

„Este o posibilitate oferită mai multor membri de echipă să se manifeste în procesul de conducere a partidului. Am lărgit spectrul colegilor care au posibilitatea să participe și să ia decizii. Totodată, Comitetul executiv le va da posibilitatea și colegilor din teritoriu de a participa la organizarea de lucru a partidului. Considerăm că va fi un proces benefic pentru partid”, a declarat Furculiță la postul de televiziune NTV Moldova.

În data de 18 decembrie, Congresul al XVII-lea al partidului socialiștilor s-a întrunit într-o ședință la care a fost adoptat Statutul PSRM, într-o nouă redacţie, și au aprobat noul Program Politic al PSRM „Echitate! Statalitate! Dezvoltare!”. Tot la Congres Igor Dodon a fost ales președinte de onoare al formațiunii.

NTV Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă