PSRM

19 mai 2022

Nicolae Pascaru: În Moldova, este cea mai înaltă rată a inflației din regiune!

Nicolae Pascaru, ex-deputat al Parlamentului, președintele mișcării „Voievod”:

Nu putem fi indiferenți când vedem genocidul căruia este supus poporul nostru, organizat de către guvernare. În timpul campaniei electorale, aceștia au promis oamenilor marea și sarea. Toți acești hoți, care nu au fost închiși la timp, stau acum în Parlament și jefuiesc poporul.

Nucleul tuturor problemelor îl constituie regimul de la guvernare. În Moldova, rata inflației a depășit 27%, este cel mai înalt indicator din regiune. Guvernarea incompetentă nu este în stare să negocieze cu Rusia un preț adecvat la gazele naturale. În perioada socialiștilor, gazele naturale costau 175 de dolari, însă cei care sunt astăzi la guvernare declarau că e scump. Acum însă gazele costă 1000 de dolari și ce face guvernarea? Pentru ea acest preț nu e mare?

Cum poți trăi normal cu asemenea prețuri și tarife? Este un dezastru total pentru populație. Vom continua să pierdem oamenii, pentru că e imposibil să trăiești în astfel de condiții. Această guvernare mincinoasă i-a prostit pe toți prin intermediul televiziunilor de buzunar. Ei luptă cu socialiștii în perioada cărora oamenii au trăit cu mult mai bine.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă