PSRM

29 decembrie 2021

Corneliu Furculiță: Unii miniștri încă nu au înțeles misiunea pe care o au în fotoliul pe care-l ocupă

Noua putere de la Chișinău a confundat munca la guvernare cu activitatea în ONG-uri, unde există un regim confortabil și salarii frumoase, a declarat vicepreședintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, la NTV Moldova.

Socialistul a menționat că guvernarea nu înseamnă ”beneficii materiale”, ci dăruire de sine și sacrificii personale pentru a schimba viața cetățenilor spre bine. Deputatul PSRM susține că în cinci luni de activitate a actualului Guvern, unii miniștri încă nu au înțeles misiunea pe care o au în fotoliul pe care-l ocupă.

”Este evident că există o debandadă în declarații, o incompetență. Unii miniștri și-ar fi dorit un alt exercițiu de mandat, poate și-ar fi dorit și un salariu mult mai mare decât cel care-l primeau până acum. Nu am activat în ONG-uri, dar din câte înțeleg acolo este un orar de muncă mult mai lejer, salarii mult mai frumoase. Evident, fiind în exercițiul unui mandat de ministru, a unui demnitar de stat trebuie să-ți fac lucrul cu o anumită dedicație și dragoste față de țară. Mandatul de deputat, funcția de ministru sunt consacrate. Omul trebuie să vină cu o dorință sinceră de a aduce beneficii pentru țară. Aici nu se vine pentru beneficii materiale”, a declarat vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

ntv.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă