PSRM

21 aprilie 2017

Mii de socialiști au participat la lichidarea consecințelor ninsorilor

Mii de socialiști din întreaga țară, umăr la umăr cu locuitorii orașelor și satelor, au participat astăzi la lichidarea consecințelor provocate de ninsorile căzute în Republica Moldova pe data de 20-21 aprilie.

Înarmânduse cu topoare, lopeți, drujbe ei au curățat curțile, străzile, au adunat copacii căzuți din cauza greutății frunzelor și a zăpezii umede. Pe lângă asta, consilierii municipali Chișinău au luat parte la activitatea serviciilor municipale, au contribuit la conectarea la agentul termic în spitale și grădinițe, organizarea transportului public.

”Astăzi, dezastrul ne-a oferit încă o lecție importantă, a declarat președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi. Numai  prin eforturi comune, umăr la umăr, toți împreună putem trece peste orice, pentru a ne oferi ajutor unui altuia și întregii țări”.

Zinaida Grecianîi a adus mulțumiri nu doar activiștilor, deputaților, consilierilor și președinților de toate nivelurile, liderilor organizațiilor teritoriale PSRM, dar și tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

”Astăzi am fost cu toții împreună, chiar dacă fiecare dintre noi a lucrat în curtea sa, a curățat drumurile, a adunat copacii căzuți, a ajutat vecinilor sau oamenilor necunoscuți.

Pe toți ne-a unit o singură mare grijă și responsabilitate pentru pragul casei, pentru curte, cartier, localitate și pentru întreaga țară, pentru fiecare om în parte. Și fie ca acest simț de responsabilitate, care ne-a ghidat astăzi, să nu ne părăsească în viitor. Noi nu avem nevoie de cataclisme ca să ne unim și să avem grijă de țara noastră. Încă o dată vă mulțumim! Împreună le vom rezolva pe toate!”, a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea a menționat că activitatea cu privire la lichidarea consecințelor nu se termină aici. ”În numele Președintelui RM, Igor Dodon, noi continuăm formarea echipelor de activiști pentru a lucra în toate localitățile din țară. Astfel, la Chișinău, de mâine vor activa 25 de echipe, dotate cu instrumente, drujbe și transport”, a anunțat el.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă