PSRM

21 iunie 2020

Mesajul Președintelui Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei lucrătorului medical și farmaceutic

Mesajul Președintelui Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi cu ocazia Zilei lucrătorului medical și farmaceutic

– Stimați medici, farmaciști și angajați ai sistemului medical,

Cu prilejul Zilei profesionale, pe care o marcăm anual în a treia duminică a lunii iunie, Vă adresez sincere urări de bine, sănătate, prosperitate și putere în depășirea situației pandemice din țară.
Zilnic desfășurați o activitate plină de risc pentru propria sănătate, precum și pentru întreaga lume. Ne închinăm și Vă asigurăm că suntem alături de fiecare dintre Dumneavoastră în această luptă pentru viață. Vă mulțumim pentru abnegație și profesionalism și, în mod deosebit, pentru faptul că și în aceste clipe grele lucrătorii medicali au rămas fideli Jurămîntului, fiind în prima linie a luptei cu pandemia ”COVID-19”.
În ajunul Zilei profesionale a lucrătorului medical și farmaceutic am semnat peste 200 de Diplome de gradul I, pentru angajații medicali din diferite regiuni ale țării, în semn de înaltă recunoștință pentru munca depusă, performanțe deosebite în prestarea serviciilor medicale, dăruire și contribuție substanțială la îmbunătățirea sistemului medical.
Vă asigur că autoritățile statului vor continua eforturile de susținere și încurajare a medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor și lucrătorilor auxiliari din domeniu.

Recunoștință și apreciere tuturor!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă