PSRM

22 mai 2021

Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia celei de-a 600-a aniversări a orașului Bălți

Mesajul de felicitare al Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia celei de-a 600-a aniversări a orașului Bălți

– Orașul Bălți, cel de-al doilea ca mărime în Republica Moldova, sărbătorește astăzi aniversarea a 600 de ani.

Frumusețea acestui oraș stă în amalgama de culturi și etnii care de-a lungul secolelor, în buna înțelegere reciprocă, au contribuit la devenirea lui ca un puternic centru economic, industrial, cultural, educațional și științific al nordului țării.

Cu ocazia Hramului orașului, felicit din suflet bălțenii, mulțumindu-le pentru munca conștiincioasă în diferite domenii, la întreprinderi mari, mici, mijlocii, în calitate de antreprenori individuali în domeniile agroindustrial, de servicii, etc. Anume Dumneavoastră ajutați orașul să crească, să-și îmbunătățească infrastructura, sfera socială și calitatea vieții cetățenilor.

Aparte îi felicit pe bălțenii stabiliți peste hotare care, știu bine, păstrează în inimi dragostea și amintirile despre orașul scump.

La mulți ai, dragi bălțeni oriunde ați fi!  La mulți ani, oraș mereu tânăr!

De ziua Sfântului Ierarh Nicolae, felicit toți creștinii ortodocși din Republica Moldova, în special pe cei care își sărbătoresc astăzi onomastica, dorindu-le sănătate, bunăstare, cer senin și binecuvântare pentru decizii înțelepte și realizări frumoase.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă