PSRM

14 octombrie 2021

Mesajul de felicitare al liderului PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Hramului orașului Chișinău

Mesajul de felicitare al liderului PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Hramului orașului Chișinău

Astăzi cinstim una dintre cele mai frumoase sărbători ale Chișinăului – Hramul orașului, prilejuit de Sărbătoarea „Acoperămîntul Maicii Domnuluiˮ. Cu ocazia marii sărbători creștine, împreună cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban și câteva sute de enoriași am asistat la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

În acest an, oraşul Chişinău marchează 585 de ani de la prima atestare documentară. Spre regret, spiritul de sărbătoare și ospitalitatea localităților sunt umbrite de situația pandemică care impune anumite restricții. Cu încredere și speranță în ziua de mâine, permiteți-mi să Vă felicit, stimați chișinăuieni, cu ocazia evenimentului de suflet al Chișinăului – Hramului orașului.

Orașul Chișinău este unul din cele mai frumoase orașe ale țării, este inima și sufletul acesteia. Evoluția infrastructurii, modernizarea orașului și progresul vizibil în toate domeniile capitalei – este realizarea noastră comună în intenția de a reda Chișinăului imaginea de odinioară a „Orașului din piatră albă”.

Stimați chișinăuieni, vă doresc ca această zi de sărbătoare să vă aducă fericire și belșug în casă, bună înțelegere și respect reciproc.

La mulți ani, Chișinău!

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă