PSRM

16 iunie 2024

MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI PROFESIONALE A LUCRĂTORULUI MEDICAL ȘI A FARMACISTULUI

Stimați medici, farmaciști și angajați ai sistemului medical,

În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, celebrăm Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, aducând un omagiu dedicației și devotamentului tuturor celor care veghează asupra sănătății noastre.

Cu ocazia acestei zile deosebite, dorim să vă mulțumim sincer pentru eforturile neobosite și profesionalismul de care dați dovadă zilnic, în pofida tuturor provocărilor cu care ne confruntăm. În special, apreciem sacrificiile și eroismul de care ați dat dovadă în perioada dificilă a pandemiei de COVID-19.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost mereu alături de dumneavoastră, susținând și promovând măsuri pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și majorarea salariilor în sistemul de sănătate.

În anul 2020, am reușit să creștem cu 60% salariul lucrătorilor din sistemul de sănătate, iar pentru 2021 am planificat o majorare cu încă 40%, dar care, cu regret, a fost anulată de actuala guvernare. Am promovat și alte inițiative legislative care au vizat susținerea farmaciștilor și a personalului medical de toate nivelele.
Vom continua să luptăm pentru drepturile Dumneavoastră, pentru crearea unor condiții de muncă mai bune și stimulente adecvate pentru a Vă motiva să munciți acasă, în Republica Moldova.

Cu această ocazie specială, Vă urăm sănătate, respect și apreciere din partea colegilor și pacienților. Fie ca în familiile dumneavoastră să domnească mereu pacea și bunăstarea!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă