PSRM

18 septembrie 2022

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Lucrătorului din Sfera Protecției Sociale a Populației

Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației,

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova Vă transmite sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale.

Dumneavoastră aveți una dintre cele mai nobile misiuni în societate – de a asista și sprijini cele mai vulnerabile categorii de cetățeni precum bătrânii solitari, persoanele țintuite la pat, refugiații, copiii din familii defavorizate, orfanii etc. Oricine se poate pomeni la un moment dat cu o problemă de sănătate, un accident care a generat un handicap, probleme economice legate de pierderea locului de muncă și multe alte situații în care ne vine în ajutor asistentul social, care, deseori, devine cea mai apropiată persoană.

Vă exprimăm profundă recunoștință pentru că Vă îndepliniți munca cu multă dăruire de sine și profesionism, manifestând bunătate, respect şi receptivitate faţă de persoanele și familiile aflate în dificultate, pentru contribuția la dezvoltarea serviciilor publice.

Partidul Socialiștilor vă asigură că așa cum a procedat mereu, Va utiliza toate instrumentele disponibile pentru a îmbunătăți condițiile Dumneavoastră de muncă, spre binele Dumneavoastră și a întregii societăți.

Cu prilejul zilei profesionale, Vă dorim împlinirea tuturor năzuințelor, multe bucurii, liniște în suflet, recunoștința celor din jur și multă răbdare în realizarea activității Dumneavoastră nobile!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă