PSRM

01 octombrie 2023

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Oamenilor în Etate

Cu profundă recunoștință și respect, adresăm sincere felicitări tuturor persoanelor vârstnice felicitări cu prilejul Zilei Internaționale a persoanelor în etate!

Astăzi avem un deosebit prilej de a vă exprima sentimente de recunoștință pentru faptul că ați creat, ați protejat, ați păstrat tot ceea ce ne înconjoară astăzi – țara noastră, valorile noastre, tradițiile noastre, tot de ce suntem mândri și ne-ar plăcea foarte mult să transmitem generațiilor următoare.

Da, astăzi țara noastră trece prin vremuri grele și noi – cei care la timpul nostru am primit dragostea, răbdarea, înțelegerea și sprijinul Dumneavoastră, trebuie să depunem toate eforturile pentru a Vă asigura grija și atenția noastră, să beneficiați de un trai decent și prosper.

În ultimii ani, în Parlament și în consiliile locale, Partidul Socialiștilor a promovat mai multe soluții în sprijinul persoanelor în etate. Au fost adoptate legi pentru îmbunătățirea vieții pensionarilor, s-a alocat asistență unică de sărbători, s-a schimbat mecanismul de indexare a pensiilor. Din păcate, actuala guvernare este orientată doar pe satisfacerea necesităților proprii. Dar, PSRM va continua să lupte pentru îmbunătățirea calității vieții Dumneavoastră.

Vă dorim o viață lungă și fericită, fie ca copiii și nepoții Dumneavoastră să Vă fie recunoscători și demni de Dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate, pace și prosperitate!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă