PSRM

18 mai 2022

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Muzeelor

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova transmite sincere felicitări tuturor angajaților muzeelor din țara noastră cu prilejul Zilei Internaționale a Muzeelor, sărbătorită tradițional în întreaga lume pe data de 18 mai.

Muzeele sunt purtătorii și protectorii istoriei materiale, culturii, caracterului și spiritului poporului. Venind la muzeu, oamenii își conștientizează trecutul istoric, înțeleg mai bine prezentul, meditează asupra viitorului.

Potrivit datelor statistice, în țara noastră sunt deschise peste o sută de muzee în care activează câteva sute de angajați. Cunoaștem despre dedicația și atitudinea grijulie a lucrătorilor din acest domeniu în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, deși condițiile de activitate și nivelul de remunerare sunt departe de a fi ideale.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova mereu a apărat interesele cetățenilor țării noastre și a lansat mai multe inițiative la nivel de Guvern și Parlament de susținere a unor asemenea categorii de angajați. Chiar dacă nu am fost sprijiniți de actuala putere, vom continua să luptăm pentru ca fiecare cetățean din țara noastră să se simtă protejat și confortabil la orice loc de muncă s-ar afla.

Stimați angajați ai muzeelor,

Vă mulțumim pentru munca prestată, răbdarea și dragostea manifestată față de adevăratele valori artistice, etnografice, istorice, literare, care ne identifică ca neam și care rămân a fi o mare valoare pentru întreaga omenire.

Vă urăm sănătate, succes, descoperiri captivante și vizitatori recunoscători.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă