PSRM

01 septembrie 2023

Mesaj de felicitare cu prilejul începutului noului an școlar

Dragi elevi, profesori și părinți!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova , Vă felicită cu prilejul începutului unui nou an de studii. Este un moment special care oferă speranță, așteptări și oportunități.

PSRM mereu a pledat pentru dezvoltarea sistemului educațional din țara noastră, oferind toată susținerea și protecția posibilă, or suntem încrezuți că educația este cheia edificării unei societăți prospere. În acest sens, PSRM depune eforturi concrete pentru asigurarea accesibilității și calității educației pentru toți copiii din republica noastră.

Totodată, dorim să subliniem poziția noastră fermă în legătură cu așa-numita „optimizare” și închidere a școlilor. Instituțiile de învățământ nu sunt doar încăperi unde se desfășoară procesul de studii, ci și centre ale vieții sociale și culturale a comunităților noastre, este garanția dezvoltării localităților noastre. Închiderea școlilor înseamnă dispariția satelor și degradarea regiunilor, iată de ce vom face tot posibilul pentru a le păstra și dezvolta. De asemenea, vom depune toate eforturile pentru a sprijini profesorii și a le asigura un nivel de trai decent.

Încurajăm elevii să vină la școală cu entuziasm, cu dorința de a învăța și de a atinge noi culmi. Vă urăm ca acest nou an școlar să fie plin de cunoștințe, succes și bucurie! Să fie începutul unor evenimente importante din viața fiecăruia!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă