PSRM

14 octombrie 2023

Mesaj de felicitare cu prilejul Hramului orașului Chișinău

Cu ocazia Hramului orașului Chișinău, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova transmite cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor locuitorilor și oaspeților capitalei.

Chișinău este o metropolă în permanentă transformare și acest lucru se datorează oamenilor valoroși care trăiesc aici, care produc idei, realizări și care fac din acest oraș unul deosebit și cu o energie aparte.

Constatăm cu bucurie că prin eforturi comune, Chișinăul își schimbă fața, devine un oraş mai amenajat, mai verde, mai modern, mai atractiv.

Noi, socialiștii, suntem ferm convinși că având susținerea și încrederea Dumneavoastră, având dorința fermă de a persevera, împreună putem contribui la dezvoltarea dinamică a orașului nostru, la atingerea unui nivel de viață mai bun, la prosperarea și bunăstarea capitalei noastre.

Cu prilejul Hramului oraşului, Vă dorim sănătate, bunăstare în casă și pace în suflet. Să petreceți ziua de astăzi, marcată de sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului, în liniște și înțelegere.

La mulţi ani, Chişinău!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă