PSRM

01 septembrie 2022

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Cunoștințelor

1 septembrie este o zi specială pentru fiecare cetățean din țara noastră, marcată de clinchetul clopoțelului care anunță începutul unui nou an școlar. Este o zi plină de emoții pozitive, de speranțe, un început de noi descoperiri. Cu acest prilej, Partidul Socialiștilor adresează sincere felicitări tuturor elevilor, părinților și profesorilor.

Cunoaștem cu toții cât de importantă este realizarea unui act educațional accesibil și de calitate, or viitorul țării depinde de actualii elevi și studenți. Partidul Socialiștilor mereu a lansat și promovat proiecte de lege menite să asigure buna desfășurare a procesului de studii, oferind sprijin atât familiilor cu copii, cât și profesorilor.

Am venit cu inițiativa ca în ajunul noului an de învățământ, să fie acordat un ajutor unic în mărime de 1000 de lei familiilor în care sunt copii de vârstă școlară, alimentarea gratuită a elevilor claselor I-IX, modernizarea instituțiilor de învățământ, majorarea etapizată a salariilor cadrelor didactice. Am luptat și vom lupta împotriva reformei vicioase a universităților care conduce la distrugerea sistemului de învățământ superior, la exodul cadrelor didactice din sistem, la degradarea societății.

Dragi elevi, stimați pedagogi, onorați părinți!

În pofida tuturor problemelor existente, Partidul Socialiștilor va fi alături de Dumneavoastră și la bine și la rău. Vom merge cot la cot și vom fi în prima linie pentru a vă apăra drepturile, libertățile, pentru a vă motiva să munciți și vă afirmați aici, acasă.

Vă urăm tuturor un an școlar plin de bucuria sănătății și a realizărilor, spre binele personal și prosperitatea statului nostru, Republica Moldova!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă