PSRM

06 august 2018

Mesaj de felicitare al Preşedintelui PSRM, Zinaida Greceanîi

Stimaţi membri şi simpatizanţi ai PSRM! Dragi prieteni!

Astăzi, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova marchează a 21-a aniversare de la înregistrarea sa oficială. Acesta e un bun prilej pentru a scoate în evidenţă rolul important pe care-l joacă PSRM în politica moldovenească.

Fiind partidul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor, PSRM are datoria de a sta la straja intereselor oamenilor, ale ţării, în general.

Astfel, în ultimii ani, PSRM a venit cu sute de iniţiative ce au vizat îmbunătăţirea vieţii oamenilor, s-a opus numeroaselor abuzuri ale guvernării, care, din păcate, au devenit ceva constant pentru Republica Moldova, a fost în contact direct cu cetăţenii, aducând doleanţele lor în atenţia opiniei publice din ţară şi de peste hotare etc.

Aceşti ani au însemnat pentru PSRM o luptă continuă pentru Republica Moldova, pentru un prezent şi un viitor prosper al cetăţenilor ţării noastre.

Din păcate, marea majoritate a iniţiativelor cu care am venit au fost blocate, aceasta însă nu ne-a descurajat, ci ne-a dat încrederea necesară că lupta trebuie continuată, iar susţinerea oamenilor este acea sursă de energie care ne dă puterea necesară pentru a merge mereu înainte.

Cetăţenii Republicii Moldova îşi leagă speranţele de viitor de PSRM şi ei ne spun acest lucru deschis în cadrul dialogului permanent pe care-l avem.

Oamenii au ajuns la capătul răbdării şi nu mai pot tolera haosul, corupţia, dezmăţul birocratic, abuzurile organelor de stat etc. Ei sunt decişi să lupte pentru o viaţă mai bună alături de PSRM.

În această zi de sărbătoare, ţin să le transmit un mesaj clar cetăţenilor:

În scurt timp vom avea şansa istorică de a reda ţara poporului – să nu o ratăm!

Zile numărate ne despart de startul unui nou sezon politic, care va deschide calea directă către alegerile parlamentare din data de 24 februarie 2019.

În acest nou sezon politic, de altfel ca şi până acum, trebuie să fim uniţi, să fim tari şi să ne pregătim de lupta decisivă pentru Moldova.

PSRM are datoria faţă de oameni de a prelua puterea şi de a asigura o dezvoltare firească ţării, pentru ca fiecare cetăţean să trăiască în prosperitate. Şi sunt sigură că, împreună cu dvs., stimaţi cetăţeni, vom reuşi să scriem istorie, vom reuşi să ne salvăm ţara şi să-i asigurăm prezentul şi viitorul pe care-l merită.

Istoria abia începe: şi pentru PSRM, şi pentru Republica Moldova, în general!

Zinaida Greceanîi,
Preşedintele PSRM

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă