PSRM

15 martie 2020

Zinaida Greceanîi: Informarea corectă, responsabilitatea față de sine, profesionalismul ne vor ajuta să minimizăm impactul pandemiei asupra vieții și activității cetățenilor

15 martie 2020Președintele Parlamentului Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei mondiale a drepturilor consumatorului, care este marcată astăzi, 15 martie.

În mesajul său, Zinaida Greceanîi a menționat că avînd în vedere contextul global sporit, în condiții excepționale este foarte importantă buna organizare a factorilor de decizie pentru protejarea drepturilor consumatorilor în toate domeniile de viață și activitate.

În context, speakerul a remarcat modul organizat și coordonat, în care autoritățile gestionează situația de prevenire a răspîndirii noului tip de coronavirus printre populație și de funcționare stabilă a instituțiilor.

“Este un factor esențial că această situație ne-a găsit uniți – Parlamentul, Președintele țării, Guvernul, administrațiile și instituțiile de resort. Suntem hotărîți să acționăm în continuare în comun pentru securitatea cetățenilor”, a spus Zinaida Greceanîi.

Totodată, Președintele Parlamentului a subliniat că această situație a reliefat importanța dreptului consumatorilor la informare corectă, încît să nu se lase manipulați de multiple speculații, publicitate falsă sau dezinformări exploatîndu-se un subiect sensibil, de actualitate majoră.

“Informarea corectă, responsabilitatea față de sine și de cei din jur, profesionalismul factorilor responsabili ne vor ajuta să minimizăm impactul pandemiei asupra vieții și activității cetățenilor Republicii Moldova”, a conchis Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă