PSRM

24 august 2024

24 august – Ziua eliberării Moldovei de cotropitorii fasciști

Dragi compatrioți!

Vă felicităm cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a eliberării Chișinăului și întregii Moldove de invadatorii fasciști! Pe 24 august 1944, datorită eroismului, curajului și sacrificiului soldaților Armatei Sovietice, pe pământul moldovenesc a venit pacea mult așteptată.

Ne închinăm în fața eroismului celor care, cu prețul propriilor vieți, au salvat patria noastră de grozăviile ocupației naziste. Aducem un omagiu adânc celor care au luptat pe front și celor care au muncit cu dăruire în spatele frontului, pentru a apropia ziua Victoriei.

Suntem datori să păstrăm memoria despre acea perioadă cruntă și să nu permitem rescrierea istoriei, justificarea crimelor naziste și glorificarea celor care au susținut ideologia antiumană care a dus la milioane de victime în întreaga lume.

Ziua de 24 august va rămâne pentru noi un simbol al curajului, speranței și renașterii. Memoria despre toți cei care au trecut prin ororile acelui război, a căror credință și jertfire de sine au permis apropierea victoriei, va trăi mereu în inimile noastre.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă