PSRM

06 octombrie 2023

Liderii PSRM au avut o întâlnire cu angajații fabricii ”Confort” și ai companiei ”Meat House” din Chișinău

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, candidat la funcția de consilier al mun. Chișinău, împreună cu deputatul BCS, Tatiana Cunețchi, și candidatul la funcția de primar al Chișinăului, Adrian Albu, s-au întâlnit cu angajații a două întreprinderi mari din Moldova – fabrica de mobilă ”Confort” și compania de producere și comercializare a produselor din carne și mezeluri ”Meat House”.

În cadrul întâlnirilor, socialiștii au discutat cu lucrătorii întreprinderilor despre situația din țară, problemele cu care ei se confruntă, despre așteptările pe care le au de la aleșii locali, exprimând recunoștință pentru contribuția adusă la dezvoltarea industriei ușoare și a economiei naționale în ansamblu.

Totodată, Adrian Albu a prezentat platforma electorală a echipei PSRM pentru Chișinău, menționând importanța pe care o acordă PSRM dezvoltării mediului de afaceri din Chișinău, precum și implicării tuturor locuitorilor urbei în procesul de luare a deciziilor.

”Suntem determinați să înlăturăm toate barierele din calea dezvoltării business-ului, să creăm un mediu de afaceri, care să permită fabricilor și întreprinderilor să prospere și să ofere locuri de muncă stabile și bine plătite. Suntem deschiși să examinăm orice propunere lansată de chișinăuieni”, a menționat Adrian Albu.

Reprezentanții PSRM au îndemnat pe toți cei prezenți să fie activi și să participe la alegeri, deoarece viitorul capitalei depinde de fiecare locuitor al ei.

”Alegerile locale generale este șansa de a schimba lucrurile spre bine în Moldova și în capitală, în mod special. Socialiștii au demonstrat că își iubesc țara, că sunt alături de oameni și acționează în interesele lor, implementând diverse programe sociale, proiecte de dezvoltare a orașelor și satelor. Datorită socialiștilor, astăzi Chișinăul arată mult mai atractiv. Vă îndemn să votați socialiștii – oameni de încredere, care mereu vă vor fi alături!”, a specificat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă