PSRM

30 iunie 2023

Maxim Moroșan a fost ales președinte al organizației teritoriale PSRM din Bălți

Astăzi, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, împreună cu membrii Comitetului Executiv, Adela Răileanu și Maxim Lebedinschi și deputatul PSRM, responsabil de coordonarea activității OT Bălți, Adrian Albu, au efectuat o vizită de lucru la Bălți unde au participat la o ședință cu membrii organizației teritoriale Bălți.

În cadrul acesteia au fost discutate obiectivele PSRM, ales noul președinte al organizației teritoriale Bălți și actualizată componența consiliului de conducere al organizației, în care a fost inclus și fostul ministru de interne, Pavel Voicu.

Maxim Moroșan, noul lider ales, a exprimat hotărârea fermă de a consolida echipa, de a munci în interesul cetățenilor din municipiu și de a atrage în aceste activități un număr cât mai mare de tineri. ”Majoritatea locuitorilor orașului Bălți împărtășesc valorile și obiectivele PSRM. Vom munci alături de ei și pentru ei”, a subliniat Maxim Moroșan.

De asemenea, președintele OT Bălți intenționează să demonstreze un randament înalt în cadrul alegerilor locale generale din toamna anului curent. El a subliniat importanța acestor alegeri pentru viitorul țării și determinarea sa de a obține rezultate concrete în acest scrutin.

Reprezentanții Comitetului Executiv s-au adresat tuturor membrilor PSRM din Bălți să sprijine noul președinte în eforturile sale de consolidare a echipei și de slujire intereselor locuitorilor orașului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă