PSRM

07 februarie 2018

Majoritatea consilierilor din peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire

În mai puțin de 24 de ore, majoritatea consilierilor din peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire. Acest lucru a fost menţionat într-o postare publică pe reţelele de socializare de către Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon.

Președintele susţine că: ,,cei care au vrut să testeze cît de patrioți și stataliști pot fi moldovenii, acum pot vedea rezultatele.” În fiecare zi, numărul acestora va tot crește și crește, sute de localităţi vor semna declaraţii în susținerea statalităţii Republicii Moldova”, a precizat Igor Dodon.

”Ideologii unioniști au obținut exact inversul la ce și-au propus. În loc de Unire, vor primi Patriotism pentru Moldova. Cu excepția cîtorva aleși locali rătăciți sau cumpărați cu bani, restul cetățenilor se opun categoric oricărei declarații sau acțiuni unioniste.

– Unionismul este nu doar anticonstituțional și penal, Unionismul este expresia umilinței naționale și a trădării de țară. Regret că unii au căzut pradă acestei molime ideologice”,- a remarcat Igor Dodon.

Șeful statului a felicitat adevărații patrioți ai statului moldovenesc. ,, Știu că sunteți mulți, sunteți majoritatea absolută. Voi sunteți garantul dăinuirii Republicii Moldova. Să fim demni de memoria lui Ștefan cel Mare”, a conchis Președintele.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă