PSRM

22 aprilie 2021

Maia Sandu refuză să discute cu Moscova despre extinderea regimului preferențial pentru produsele moldovenești pe piața rusă

Președintele Maia Sandu refuză să poarte negocieri cu autoritățile de la Moscova pentru a asigura și în continuare exportul produselor agricole moldovenești pe piața rusă în condiții preferențiale. Despre aceasta a vorbit liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova.

”Maia Sandu nu dorește să negocieze extinderea regimului de export a produselor moldovenești în Federația Rusă, fără taxe vamale. Se spune că ea a expediat cuiva o scrisoare în acest sens, dar noi cu toții vedem atitudinea ei față de Rusia”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a menționat că dacă Sandu va continua aceeași atitudine, atunci foarte curând piața rusă ar putea să fie închisă pentru Moldova, iar Maia Sandu ”va fi nevoită să mănânce de una singură în Președinție aceste produse”.

”Dacă vor fi zeci de TIR-uri în fața Președinției, să nu se să mire. Acest lucru se poate întâmpla deja în câteva luni, chiar în vară”, a declarat liderul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă