PSRM

02 februarie 2018

Lui Vlad Bătrîncea i-a fost conferit ordinul Gloria Muncii

Astăzi, 2 februarie, secretarul general al PSRM, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vlad Bătrîncea  a primit ordinul Gloria Muncii- acordat pentru merite deosebite în сonsolidarea statalităţii Republicii Moldova, contribuție substanțială la formarea societății civile și activitate prodigioasă pe tărîm social.

Data de 2 februarie 1365 figurează ca una de referință în constituirea statalității moldovenești.

Ea simbolizează eliberarea Moldovei de sub dominația străină și se identifică cu recunoașterea suveranității și independenței Țării Moldovei, cu momentul afirmării demnității național-statale a poporului Moldovei.

Așa cum am declarat acum un an, această dată este momentul oportun pentru a recunoaște meritele unor personalități marcante care contribuie la dezvoltarea și consolidarea statalității Republicii Moldova și la sporirea prestigiului acesteia pe plan internațional.

Președintele Prtidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Vlad Bătrîncea pentru meritul conferit. ”Din partea mea și a Partidului Socialiștilor îi doresc lui Vlad sănatate, succese în activitatea sa, în beneficiul țării și a întregului popor”, a menționat  liderul PSRM pe o rețea de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă