PSRM

16 septembrie 2018

Locuitorii raionului Soroca au înaintat în calitate de candidat pentru circumscripția electorală pe Aliona Pilipețcaia

Mitingul de protest organizat împotriva politicii de jaf a guvernării din ultimii 9 ani, a avut loc în ziua de 16 septembrie, în orașul Soroca. La mitingul organizat de către Partidul Socialiștilor din RM, au participat liderii partidului și a organizației teritoriale PSRM, primari și consilieri, cît și locuitori ai raionului Soroca.

Cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile guvernării care duc la distrugerea agriculturii, închiderea întreprinderilor și reducerea numărului populației. Participanții la miting condamnă închiderea școlilor, a grădinițelor și a instituțiilor medicale. Locuitorii raionului Soroca susțin consolidarea statalității, independenței și neutralității Republicii Moldova.

Unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova. Principiile de bază ale PSRM corespund aspiraţiilor majorităţii cetăţenilor ţării noastre: trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneşti şi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Rusia, echitatea social, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Locuitorii raionului Soroca și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și, înaintarea doamnei Aliona Pilipețcaia în calitate de candidat, din partea OT Soroca, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală Soroca, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă