PSRM

23 septembrie 2018

Locuitorii raionului Edineț au înaintat în calitate de candidat pentru circumscripția electorală pe Nicolae Melnic

La Edineț, în ziua de 23 septembrie a avut loc mitingul de protest organizat de către Partidul Socialiștilor din RM. La miting au fost prezenți președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, consilieri și primari și locuitorii raionului Edineț.

Participanții la miting au remarcat că situația politică și social-economică din Republica Moldova este într-un declin continuu. În decursul ultimilor 9 ani, guvernarea a promovat o politică de jaf în raport cu regiunile ţării noastre.

Într-o situaţie dezastruoasă s-au pomenit cele mai defavorizate categorii ale societăţii – pensionarii, familiile numeroase şi cele monoparentale, persoanele cu nevoi speciale. Majorarea preţurilor la produsele alimentare, la medicamente, serviciile comunale face imposibilă procurarea de produse alimentare şi medicamente de primă necesitate.

Astăzi, unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova care pledează pentru trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneşti şi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Federația Rusă, echitatea social, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Participanții la miting au emis o declarație, prin care și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru iniţiativele sale politice şi sociale, cît şi pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

În cadrul mitingului a fost susținută înaintarea candidaturii lui Nicolae Melnic, din partea OT Edineț, pentru funcția de deputat în parlamentul RM pe circumscripția electorală Edineț, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă