PSRM

05 iunie 2022

Locuitorii Moldovei cer demisia guvernării iresponsabile

 

Mii de oameni din toată Moldova au răspuns apelului Partidului Socialiștilor și au participat la acțiunile de protest împotriva politicilor incompetente, iresponsabile, antisociale și aventuroase ale regimului Maia Sandu și partidului său.

La Bălți și Edineț, Briceni și Soroca, Ocnița și Dondușeni, Fălești și Sîngerei, Nisporeni și Leova, Basarabească și Cahul, Comrat și Ciadîr Lunga, Telenești, Anenii Noi și Ștefan Vodă, oamenii au protestat cerând demisia președintelui și a guvernului, pledând împotriva creșterii necontrolate a prețurilor și tarifelor, a inflației record și a indiferenței totale din partea autorităților față de problemele cetățenilor.

Moldovenii constată un eșec total al regimului Sandu și Gavrilița în economie, agricultură, infrastructură, educație, medicină și politica socială. Țara noastră a fost condamnată la cele mai mari prețuri și tarife, inflație record și disperare.

De asemenea, concetățenii noștri sunt indignați de acțiunile de intimidare pe care guvernarea le-a lansat împotriva opoziției și a mass-media. Puterea „oamenilor buni” s-a transformat într-un regim care se răfuiește cu persoanele incomode, în cele mai proaste tradiții ale lui Plahotniuc.

Concetățenii noștri spun „Nu” dictaturii Maia Sandu și partidului său. Oamenii sunt hotărâți să continue lupta, nu vor ceda presiunii, nu își vor schimba poziția și nu vor înceta să protesteze împotriva regimului antipopular.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă