PSRM

22 martie 2017

Locuitorii Chișinăului sunt gata să voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

Pe data de 22 martie,  iData a publicat un sondaj în care se arată că mai mult de jumătate dintre locuitorii capitalei ar dori ca Dorin Chirtoacă să fie demis din funcția de primar. Astfel 51% dintre cei intervievați ar vota pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă, 27 la sută sunt împotrivă iar 18% dintre respondenți au spus că nu ar participa la un astfel de plebiscit.

Datele acestui sondaj demonstrează că, majoritatea locuitorilor capitalei sunt gata să susțină inițiativa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Reamintim, că pe data de 14 martie, șeful fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban a declarat că Partidul Socialiștilor inițiază un referendum pentru demiterea primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. El a menționat că în scurt timp va fi creat un grup de inițiativă, care se va ocupa de organizarea referendumului. De asemenea, șeful fracțiunii PSRM a menționat că dacă judecătoria va respinge această inițiativă, ei vor ataca decizia la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă