PSRM

14 octombrie 2018

Lidia Onu și Nicolae Pascaru au fost înaintați în calitate de candidați ai PSRM pe circumscripțiile electorale

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat, în ziua de 14 octombrie, un miting de protest în Ialoveni, împotriva politicii distructive a așa-numite guvernării ”pro-europene” din ultimii nouă ani. Alături de deputații PSRM, consilieri, primari, la miting au participat locuitorii raioanelor Ialoveni, Strășeni, Călărași, Căușeni și Hîncești, care fac parte din circumscripțiile electorale nr. 22 Ialoveni și nr. 37 Răzeni.

Cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de activitatea guvernării, care duce la distrugerea agriculturii, la închiderea întreprinderilor și care însărăcește populația.

“Partidul socialiștilor spune cu încredere “NU” regimului criminal oligarhic, regimului lichidatorilor, celor care și-au bătut joc de țară și de popor timp de 9 ani”, a declarat în cadrul mitingului deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

Președintele organizației teritoriale PSRM Lidia Onu a îndemnat oamenii să iasă pe 24 februarie 2019 la vot și să facă o alegere corectă, ”ceea ce se întîmplă astăzi, în țara noastră este strigător la cer, tinerii pleacă și rămîn doar bătrînii, țara merge spre pierire. De aceea, împreună cu echipa Partidului Socialiștilor trebuie să învingem la alegerile parlamentare, pentru a salva țara și să nu permitem lichidatorilor să ne nimicească țara”.

”Timp de nouă ani, guvernarea de la Chișinău și-a bătut joc de țară și de cetățenii Republicii Moldova. Au furat miliarde, au distrus întreprinderi, au căpturat justiția, au făcut totul ca oamenii să fugă din țară. Trebuie să oprim acest dezmăț, soarta țării se va hotărî pe data de 24 februarie 2019. Alături de PSRM, să salvăm țara!”, a declarat Nicolae Pascaru.

Participanții mitingului și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintare președintelui organizației teritoriale PSRM Lidia Onu în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Ialoveni și, președintele mișcării de tineret și a Federației naționale de luptă ”Voievod” Nicolae Pascaru – pe circumscripția electorală Răzeni, pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă