PSRM

17 octombrie 2021

Liderul PSRM, la Bălți: Avem un obiectiv, să eliberăm Moldova, noi suntem urmașii învingătorilor

Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei de molima galbenă. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, la Bălți, în timpul mitingului de prezentare a candidatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi, la funcția de primar al municipiului Bălți.

Igor Dodon a declarat că doar în câteva luni noua guvernare a reușit să-i dezamăgească și pe proprii susținători, în țară cresc prețurile și tarifele, oamenii sărăcesc pe zi ce trece, iar un șir de probleme strategice, cum este și cea de aprovizionare a țării cu gaze, rămân nerezolvate.

”Nimeni în afară de noi nu va da jos această molimă galbenă. Alții nu sunt. Comuniștii și socialiștii și-au unit eforturile pentru că țara trebuie salvată. Avem un obiectiv, să eliberăm Moldova, noi suntem urmașii învingătorilor”, a declarat Dodon.

Potrivit liderului socialiștilor, candidatul BCS a demonstrat pe parcursul unui deceniu alături de echipă bune calități de gospodar și care știe cum să rezolve problemele municipiului, este omul care nu va lăsa de izbeliște bălțenii, așa cum s-a întâmplat de la 2015 încoace, când fostul primar a folosit funcția ca pe o trambulină pentru a accede în Parlament, iar când nu i-a reușit a părăsit orașul și locuitorii acestuia.

”Nu este doar o luptă pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Este o victorie importantă și decisivă de care au nevoie toți. Sunt regiuni în Moldova unde întotdeauna au învins oamenii stataliști, în principal Nordul și Sudul, și acum Chișinăul. Noi nu trebuie să cedăm în această luptă”, a spus liderul socialiștilor.

Președintele PSRM a remarcat că și în doi ani se pot face lucruri bune pentru municipiu, iar exemplu este Capitala unde primarul Ion Ceban a reușit să schimbe multe lucruri.

La 21 noiembrie, la Bălți vor fi organizate alegerile anticipate ale primarului municipiului. Funcția a rămas vacantă după ce Renato Usatîi a părăsit funcția în urma eșecului înregistrat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă