PSRM

15 iunie 2021

Liderul PSRM Igor Dodon a vorbit cu angajații mai multor întreprinderi vinicole din raionul Cahul

Aflat în localitatea Burlacu din raionul Cahul, Președintele PSRM, Igor Dodon, a discutat cu angajații întreprinderii ”Vierul Vin”.

Au fost abordate diverse subiecte. Oamenii sunt îngrijorați de starea proastă a drumurilor, de lipsa apeductului și a canalizării, de lipsa conectării la gazele naturale.

Igor Dodon a dat asigurări că echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dispusă să-i ajute în soluționarea acestor probleme concrete. În context, au fost punctate câteva acțiuni din programul electoral al Blocului: dezvoltarea infrastructurii, asigurarea creșterii industriale și apărarea producătorului autohton.

În satul Moscovei, raionul Cahul, președintele PSRM a avut o întâlnire cu angajații de la două companii vinicole – ”Razmos” și ”Vinăria Bostovan”, cărora le-a prezentat programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

”Unificarea forțelor de stânga oferă posibilitatea să apărăm suveranitatea noastră, să dezvoltăm economia și să avem relații bune cu partenerii externi, atât din Est, cât și din Vest”, a subliniat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă