PSRM

10 martie 2020

Liderul fracțiunii PSRM, critică decizia partidului ȘOR de a organiza proteste, în prag de epidemie

Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, susține că opoziția vrea epidemie de coronavirus în Moldova pentru a beneficia politic și electoral. Despre aceasta deputatul socialist a scris pe Facebook.

„Ceea ce am văzut astăzi depășește deja gradul de iresponsabilitate. Partidul Șor a scos în stradă cîteva sute de persoane în etate, transportate din republică pentru un protest despre care persoanele date habar nu aveau. În timp ce Italia este în carantină toată țara, autoritățile moldovenești responsabile iau decizia să interzică orice acțiune de masă, oligarhul fugar Ilan Șor plătește oamenii să se adune pentru a-i expune pericolului de contaminare cu coronavirus. Și expune anume cea mai sensibilă categorie de persoane la această infecție – bătrînii.

Un alt partid, PAS, tot mai apropiat de ideile lui Șor, care se crede unic deținător de coroană politică în Moldova, a descoperit soluția “geniala” împotriva coronavirusului: diaspora din Italia să vină acasă.

Poate la acești politicieni n-a ajuns informația că Italia este în carantină toată țara din cauza epidemiei de coronavirus?! Stimați cetățeni, ACUM e clar că opoziția iresponsabilă a trecut la acțiuni concrete de răspîndire a COVID-19 în Moldova. Chemăm din nou toți politicienii, toate formațiunile politice să dea dovadă de maturitate și responsabilitate față de cetățenii noștri, față de țară! În fața acestui pericol global trebuie să acționăm unitar și responsabil”, a scris Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă