PSRM

17 decembrie 2014

Liderii PSRM s-au întîlnit cu ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova

Liderii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi, Igor Dodon şi Andrei Neguţa au avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Ulrike Maria Knotz.

În cadrul întrevederii cu diplomatul german părţile au făcut un schimb de opinii vizavi de situaţia politică şi economică din Republica Moldova.

Igor Dodon a făcut o analiză detaliată a mersului alegerilor parlamentare, evidenţiind toate neajunsurile şi încălcările care au fost admise în acest scrutin. Preşedintele PSRM a subliniat că, reeşind din rezultatele alegerilor PSRM va rămîne în opoziţie, dar o opoziţie dură şi profesionistă, care nu doar va critica puterea, dar şi va propune soluţii eficiente de rezolvare a problemelor.

Doamna Ulrike Maria Knotz, a mulţumit pentru analiza profundă prezentată de PSRM, exprimîndu-şi convingerea că actuala Guvernare are mult de făcut în vederea implementării standardelor europene. “Germania înţelege că de faptul cum va începe activitatea noului Guvern, depinde credibilitatea oamenilor în cursul spre UE”, a conchis ambasadorul.

Întrevederea a decurs într-o atmosferă caldă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă