PSRM

20 septembrie 2021

Liderul PSRM a adresat felicitări Partidului Politic „Edinaia Rossia” cu ocazia victoriei în alegerile pentru Duma de Stat

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare Partidului Politic „Edinaia Rossia” din Federația Rusă cu ocazia victoriei în alegerile pentru Duma de Stat și păstrarea majorității constituționale.

”Acum câțiva ani, Partidul Socialiștilor și „Edinaia Rossia” au semnat un acord de colaborare, iar acum sunt sigur că relațiile noastre vor primi un nou impuls pentru dezvoltare în numele consolidării parteneriatului strategic dintre Moldova și Rusia.
De asemenea, felicit Partidul ”Spravedlivaia Rossia – Za pravdu” cu ocazia unei noi accederi în Camera Inferioară a Parlamentului Rus.
”Spravedlivaia Rossia – Za pravdu” este, de asemenea un partener important al Partidului Socialiștilor și cooperarea noastră va continua întru binele popoarelor noastre frățești.” – a menționat Igor Dodon pe pagina sa dintr-o rețea de socializare.

https://ria.ru/20210920/vybory-1750903153.html

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă