PSRM

01 octombrie 2021

Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate.

În mesajul adresat vârstnicilor, liderul socialiștilor a menționat următoarele:

”La data de 1 octombrie, la nivel mondial, este marcată Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Cu acest prilej, adresez persoanelor în vârstă cele mai sincere felicitări, împreună cu urări de bine și multă sănătate.

În această zi semnificativă, exprim profunda recunoștință persoanelor în etate pentru aportul semnificativ la dezvoltarea societății și a țării noastre. Or, Dumneavoastră sunteți cei care ați construit școli și spitale, teatre și case de cultură, fabrici și uzine. Ați creat pe timpuri o Moldovă înfloritoare, cunoscută prin oamenii săi muncitori și talentați.

Noi suntem cei care trebuie să avem grijă de Dumneavoastră, să dezvoltăm astfel de politici care v-ar asigura un trai decent și o bătrânețe liniștită și frumoasă. Acest obiectiv a fost mereu o prioritate pentru mine și partidul pe care îl conduc.

Aflându-mă în funcția de președinte al țării, împreună cu deputații PSRM, am lansat și promovat un pachet de inițiative legislative de sporire a nivelului de protecție socială a persoanelor în etate din țara noastră. Este vorba despre indexarea de două ori pe an a pensiei, acordarea suportului financiar unic de două ori pe an, diminuarea vârstei de pensionare și multe altele.

Țin să dau asigurări că noi vom continua să venim cu soluții concrete pentru a îmbunătăți viața vârstnicilor din Republica Moldova și mereu vom sta la straja intereselor Dumneavoastră.

Stimați seniori ai Republicii Moldova,

Vă doresc liniște sufletească, sănătate, belșug și bucurii alături de copii, nepoți, prieteni și toate persoanele dragi!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă