PSRM

12 aprilie 2019

Liderul PSRM: Moldova nu va fi salvată de finanțarea externă ci de o conducere înțeleaptă

Nimeni nu face presiuni asupra Partidului Socialiștilor. Despre aceasta a declarat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii „Главный вопрос”, difuzată la postul de televiziune „NTV-Moldova”. În același timp, politicianul a împărtășit impresia că, unele partide „de dreapta” lucrează sub atacul structurilor occidentale.

„În primul rînd aceasta se vede, partidul nu poate spune că nu ar putea să cedeze nimic. Am impresia că au fost impuși. Dacă faceți asta, atunci obțineți finanțare externă. În caz contrar, de unde provine o asemenea încredere că „numai noi putem aduce finanțare externă?”, a spus ea. Liderul PSRM și-a exprimat încrederea că împrumuturile și granturile nu vor salva țara noastră. Cu toate acestea, potrivit doamnei Greceanîi, soluția totuși este.

„Moldova poate fi salvată de către o conducere înțeleaptă, inclusiv Parlamentul și Guvernul, care vor funcționa în interesul cetățenilor și nu în interesul unei alte țări. Toată finanțarea externă, care a fost pînă acum, nu a fost o investiție. A fost finanțarea pentru consum, care ne conduce spre datorii colosale. Iar acesta este controlul extern direct al țării”, a conchis ea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă