PSRM

22 ianuarie 2021

Lider PSRM: Este ridicol că Maia Sandu se teme că Guvernul pe care-l va înainta va fi votat

Maia Sandu vrea să fie președinte dar să nu răspundă pentru situația din țară. De această părere este președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță. Deputatul a declarat, în cadrul unei emisiuni la Accent TV, că acum marea temere a lui Sandu este că Guvernul pe care-l va înainta va fi votat de deputați și astfel ea și echipa sa guvernamentală vor trebui să-și asume responsabilitatea deplină în fața cetățenilor.

Liderul fracțiunii PSRM susține că această situație o pune într-o poziție jenantă pe Sandu, care în campania prezidențială a promis că va veni cu o echipă guvernamentală competentă.

”Este straniu și ridicol. Maia Sandu se teme că Guvernul pe care-l va înainta va fi votat. Dar ce solicita ea în campania prezidențială? Doar spunea că vine să conducă cu țara. Dacă ea va înainta un Guvern competent, care va fi votat, care este problema? Primești Guvernul pe care ți-l doreai, începi să conduci cu țara, îți asumi responsabilitatea în fața cetățenilor. De ce să-ți fie frică? De faptul că va trebui să răspunzi în fața cetățenilor, sau de faptul că miniștrii tăi nu vor fi competenți, așa cum a fost și în Guvernul pe care l-a condus. Să-ți fie frică de putere? Că îți va cădea ratingul? Doar spre asta tindea: să conducă țara”, a declarat deputatul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă