PSRM

09 martie 2019

Maxim Lebedinschi: PSRM a demonstrat încă odată că este cea mai mare forță politică

Reprezentantul Partidului Socialiștilor la Comisia Electorală Centrală, Maxim Lebedinschi a comentat hotărîrea CC, care astăzi a validat rezultatele alegerilor și  mandatele de deputat.

Lebedinschi a menționat că, aceasta ar fi fost cea mai grea și cea mai murdară campanie electorală din întreaga istorie a Moldovei de la independența sa.

“În pofida faptului că, toți concurenții electorali au atacat Partidul Socialiștilor, PSRM a obținut 35 de mandate din 101, demonstrînd încă odată că este cea mai mare forță politică, cu cel mai mare nivel de încredere din partea populației. Dorim să le mulțumim alegătorilor noștri pentru suportul acordat. Asigurăm că, toți deputații Partidului Socialiștilor aleși, vor acționa în scopul soluționării problemelor statului și ale poporului”, a spus acesta.

De asemenea, Lebedinschi a menționat că luni, organele colegiale ale PSRM se vor întruni pentru a lua decizii cu privire la acțiunile ce se vor întreprinde atît de deputații aleși cît și de PSRM per ansamblu, după care agenda partidului va fi făcută publică.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă