PSRM

19 iulie 2022

La sediul PSRM a avut loc o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze

Astăzi, Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM, vicepreședinte al Parlamentului RM, alături de Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au avut o întrevedere cu E.S. Yang Wenbin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova.

Vlad Batrîncea a mulțumit diplomatului pentru invitația de a rosti un discurs în cadrul Forumului Internațional al Partidului Comunist Chinez și al partidelor marxiste mondiale, subliniind că Republica Populară Chineză este un partener extern important al Republicii Moldova.

Părțile au discutat despre situația politică din țară, despre agenda opoziției. Vlad Batrîncea a declarat că Partidul Socialiștilor monitorizează cu strictețe acțiunile autorităților centrale și situația din teritoriu, folosind toate instrumentele legale în vederea contracarării deciziilor antipopulare ale partidului de la guvernare, precum și în vederea consolidării societății.

La rândul său, Zinaida Greceanîi a menționat că actuala legislatură a Parlamentului este cea mai nereprezentativă din istoria Republicii Moldova, or, opiniile și inițiativele opoziției sunt ignorate, iar autoritățile preferă să guverneze țara în mod netransparent.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă