PSRM

22 aprilie 2016

La Moscova parlamentarii socialişti s-au întîlnit cu Mihail Mikov

Deputații socialiști au avut o întrtevedere la Moscova cu delegaţia Partidului Socialist Bulgar, condusă de Preşedintele Consiliului Naţional al PSB, Mihail Mikov.

În cadrul întrevederii pările au făcut un schimb de opinii vizavi de situația politică din Moldova și Bulgaria. Igor Dodon a salutat faptul că Mihail Mikov va participa la alegerile prezidențiale din Bulgaria, care se vor desfășura în toamna anului curent, în calitate de candidat principal din partea opoziției.

mikov (3)În altă ordine de idei părțile au examinat posibilitatea consolidării și extinderii relațiilor de colaborare dintre cele două formațiuni. Astfel s-a ajuns la înțelegerea ca în luna mai să fie organizată o întîlnire a organizațiilor de tineret ale PSRM și PSB în cadrul căreia să fie semnat un acord de colaborare. Totodată, un protocol de colaborare dintre formațiunile politice respective, s-a convenit să fie semnat la începutul verii.

mikov (2)Amintim că o delegaţie a deputaţilor socialişti, condusă de Igor Dodon, liderul PSRM, se află la Moscova cu o vizită de lucru de două zile, la invitaţia partidului „Spravedlivaia Rossia”, în cadrul căreia participă la lucrările celui de-al VIII-lea Congres al formaţiunii politice „Spravedlivaia Rossia”. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova are stabilite relații strînse de colaborare cu Partidul ”Spravedlivaia Rossia”, iar în iunie 2014 cei doi parteneri au semnat un Acord de colaborare interpartiinică.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă