PSRM

30 ianuarie 2015

La Moscova, liderii socialiştilor au avut o întrevedere cu Ivan Melnikov

În timpul vizitei fracţiunii Partidul Socialiştilor din Republica Moldova în componenţă deplină la Moscova, liderii Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, Zinaida Greceanîi şi Andrei Neguţa, au participat la o întrevedere de lucru cu prim-vicepreşedintele Dumei de Stat a FR, prim-vicepreşedintele CC al Partidului Comuniştilor al FR, Ivan Melnikov.

În cadrul întrevederii, părţile au făcut schimb de opinii vizavi de situaţia din Moldova şi Rusia, precum şi posibilităţile de extindere şi aprofundare a relaţiilor de colaborare moldo-ruse.

Ivan Melnikov i-a felicitat pe deputaţii PSRM cu succesul obţinut de socialişti la alegerile parlamentare, care au avut loc în Moldova, la 30 noiembrie 2014. Potrivit lui, acest rezultat indică asupra faptul că PSRM are un program electoral bun, calitativ şi profesionist, are organizat un lucrul coordonat în cadrul echipei de partid. Dl Melnikov a menţionat importanţa faptului că în acţiunile şi planurile lor, socialiştii se sprijină, în primul rînd, pe astfel de obiective cum ar fi – păstrarea suveranităţii şi statalităţii ţării noastre. Prim-vicepreşedintele Dumei de Stat a FR s-a arătat încrezut că victoria PSRM de la alegeri simbolizează speranţa cetăţenilor moldoveni la schimbări benefice în viitorul cel mai apropiat.

În alt context Melnikov s-a arătat interesat de schimbările, ce au avut loc în Moldova după semnarea Acordului de Asociere şi de Liber Schimb Comercial cu Uniunea Europeană. Conducerea Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a remarcat lipsa unor careva  evoluţii spre bine. Dimpotrivă, potrivit socialiştilor, unele ramuri ale economiei, în special agricultura, se confruntă cu prejudicii semnificative.
Igor Dodon a calificat întrevederea ce a avut loc drept „pozitivă şi sinceră”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă