PSRM

17 ianuarie 2020

La intervenția lui Igor Dodon, a fost soluționată problema tranzitării regiunii tranistrene de către automobilele cu numerele moldovenești

La intervenția președintelui țării, Igor Dodon, problema tranzitării regiunii tranistrene de către automobilele cu numerele de înregistrare moldovenești a fost soluționată. Șeful statului a avut o discuție telefonică cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, în cadrul căreia s-a convenit ca să fie identificate soluții de urgență pentru a nu permite înrăutățirea situației legate de circulația transportului și eventualele dificultăți pentru cetățeni.

”Am stabilit ca instituțiile responsabile să identifice de urgență soluții pentru evitarea unei situații de criză”, a anunțat președintele.

Potrivit lui Dodon, cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului nu trebuie să fie afectați, iar în rezultatul dialogului dintre Chișinău și Tiraspol toate subiectele și situațiile dificile vor fi soluționate.

”În calitatea mea de Președinte al țării, voi face tot ce este nevoie pentru ca dreptul oamenilor, de a călători liber, să fie respectat”, a dat asigurări șeful statului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă