PSRM

29 mai 2020

Corneliu Furculiță: Mafia n-are nicio șansă să se întoarcă în țara noastră

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din RM Corneliu Furculiță, a reacționat la tentativa patetică a partidului Șor de a organiza un miting la oficiul PSRM din Chișinău.

„Regretăm că hoții de miliarde își bat joc de bieții oameni, sărăciți de Mafia lui Plahotniuc-Șor, care a furat aproape 10 ani țara, băncile și Aeroportul Internațional Chișinău. Toți cetățenii trebuie să aibă o viață mai bună, să fie în grija statului. Noi suntem solidari cu oamenii, care cer o viață mai bună, salarii și pensii mai mari. Suntem absolut siguri că, dacă Plahotniuc și Șor nu furau un miliard de dolari, noi acum dublam salariile la toți angajații bugetari, dublam sau chiar triplam pensiile.

Dar suntem categoric împotrivă ca mafioții, cei care au furat și au sărăcit această țară, să folosească bieții oameni pe post de carne de tun politic. Oligarhii fugari simt că procurorii se apropie rapid de ei, vor fi obligați să răspundă în fața legii și să întoarcă tot ce au furat de la acest popor. Mafia n-are nicio șansă să-și întoarcă țara. Poporul nu le va permite, iar PSRM este alături de națiune, este pentru oameni, pentru țară!”, a scris Corneliu Furculiță pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă