PSRM

12 noiembrie 2020

Staff-ul electoral al Maiei Sandu, implicat în acțiuni ilegale

Materialele denigratoare în adresa lui Igor Dodon, împărțite în teritoriu de activiștii PAS, au fost comandate de staff-ul electoral al Maiei Sandu și tipărite cu abateri grave de la legislație. Vlad Batrîncea a declarat că staff-ul candidatului independent Igor Dodon a ajuns la această concluzie după ce a făcut o analiză a materialelor de tipar a oponentului.

În ziarul candidatului Maia Sandu, tipărit în 300 de mii de exemplare, apare conținutul foii volante în care este denigrat Igor Dodon.

”Vom demonstra cu lux de amănunte că aceste materiale au fost tipărite la comanda doamnei Maia Sandu sau a staff-ului, fără tipar, fără nimic. Cineva poate spune că aceste materiale nu au nimic cu Maia Sandu, însă deschidem un ziar de 300 de mii de exemplare, aceeași volantă, cu același conținut, este în ziar”.

Staff-ul electoral al lui Igor Dodon s-a adresat Procuraturii Generale, Comisiei Electorale Centrale și observatorilor internaționali să investigheze și să analizeze acțiunile unor deputați și membri PAS, care, miercuri, au blocat un lot de materiale agitaționale la o tipografie din Chișinău. Acesta a prezentat la CEC și Poliției copiile contractelor și a facturii de plată din fondul electoral pentru materialul electoral comandat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă